Forlag

Opphavsrett
Publikasjonene på disse sidene er underlagt sveitsisk lov om opphavsrett. For bidrag fra tredjeparter er den tredje part selv ansvarlig. Kopiering, redigering og enhver form for utnyttelse utenfor grensene for opphavsretten krever skriftlig samtykke av nettstedsoperatøren eller den respektive forfatteren. Nedlastinger og kopier er kun tillatt for privat, ikke-kommersiell bruk.

Ansvarsfraskrivelse – innhold
Informasjonen på dette nettstedet er av generell og informativ art. Innholdet på disse sidene er sjekket nøye. For nøyaktighet, fullstendighet eller riktighet av innholdet, tar vi intet ansvar. Respektiv forfatter er ansvarlig for innholdet i profilene, inkludert bilder.

Ansvarsfraskrivelse – linker
De eksterne lenkene går til innhold hos tredjeparts leverandører. Vedkommende leverandører er ansvarlige for dette innholdet. Eksterne lenker er merket som sådan; ved mottak av varsel om brudd, vil disse linkene fjernes umiddelbart.

Nettstedet voksendating.net er levert av Paidwings AG, med kontor i Alte Steinhauserstrasse 1, 6330 Cham, Switzerland. Paidwings AG er registrert i det kommersielle registeret i Kanton Zug med organisasjonsnummer CHE-372.592.771 . Vårt momsnummer er CHE-372.592.771 MWST. Konsernsjef er .
Hvis du har noen generelle spørsmål om betaling, oppsigelse eller et premium-medlemskap, se vår supportside her: kundeserviceside der vi svarer på ofte spurte spørsmål.